Kontor til leie i Oslo sentrum

I sentrum av hovedstaden Oslo finner man et stor antall kontorlokaler. Oslo sentrum er preget av tett bebyggelsde med både gamle og nyere bygninger. I Oslo sentrum kan du finne både store og små kontorlokaler til leie. Enten du er på utkikk etter et kontor i en av Oslos mest sentrale gater eller i Oslos nyeste bebygde område, Oslo Barcode, kan kontor-oslo hjelpe deg med dette. 

 Finn ledige kontorlokaler til leie i Oslo sentrum

Er du på utkikk etter kontorlokaler til leie i Oslo sentrum? Da kan du med fordel lese videre og få informasjon om de forskjellige områdene i sentrum av hovedstaden samt mulighet for leie av kontorlokaler.

  • Oslo Barcode
  • Aker Brygge
  • Tjuvholmen
  • Vika

Kontorlokaler til leie på Oslo Barcode

Oslo Barcode er en rekke nye kontorbyninger som frem til 2016 oppføres i Bjørvika i Oslo. Oslo Barcode vill romme opp mot 10 000 arbeidsplasser og knapt 500 boliger. Barcode rekken ligger mellom Dronning Eufemias gate i syd og trelastgata som grenser mot sporområdene på Oslo s i nord.

Kontorlokalene som leies ut på Oslo Barcode henvender både til store og små bedrifter som driver med administrasjon, finans, konsulentmarkedet og andre kreative fag. I området finne man en lang rekke kontorhoteller og kontorfellesskaper hvor man kan leie et kontor eller enkelte arbeidsplasser.

Ved å leie et kontor eller en kontorplass på Oslo Barcode vil man ha muligheten til å arbeide i et moderne og profesjonelt arbeidsmiljø med vakker utsikt over Operabygget og Oslofjorden. 

Fanger Oslo Barcode din interesse? Søker du det beste for din bedrift? Da er Oslo Barcode området for deg. Trykk på linken under og få en komplett liste over kontorlokaler på Oslo Barcode.

 Finn ledige kontorlokaler på Oslo Barcode

Kontorlokaler til leie på Aker Brygge

Aker Brygge ligger like ved rådhusplassen og er en del av det sentra forretningsstrøket i Oslo. Området er kjent for sitt høye prisnivå. Områder blir sett på som et meget populært møtested med shopping, servering og underholdning. Området som blir besøkt av nærmere 12 millioner mennesker hvert år, består av en mengde kontorlokaler, butikker. resturanter, barer og utesteder.

Kontorlokalene som du kan finne på Aker Brygge fremstår som imøtekommende, lett tilgjengelige og med moderne lokaler. På Aker Brygge kan man også finne en lang rekke kontorhoteller og kontorfellesskaper hvor man enten kan leie enkle arbeidsplasser eller et privat kontor. 

Er du interessert i et kontorlokale på Aker Brygge? Trykk på linken under og les om de forskjellige kontorene på Aker Brygge. 

 Finn ledige kontorlokaler på Aker Brygge

Kontorlokaler til leie på Tjuvholmen

Tjuvholmen er et nytt området som ligger rett syd for Aker Brygge,  mellom Pipervika og Filipstad. Tjuvhilmen omfatter et landfast området og to øyer. Området er preget av tett bebyggelse med mange nye kontor -og leilighetskomplekser. Det finnes også enkelte kontorhoteller og kontorfellesskaper på området. Man finner også en rekke resturanter, barer og utesteder i umiddelbar nærhet til kontorlokalene, noe som gjør Tjuvholmen til et 24 timers sted. 

Frister det med et kontorlokale på eksklusive Tjuvholmen? Ved å trykke på linken under kan du bestille informasjon om de enkelte kontorlokalene og kontorehotellene på Tjuvholmen.

 Finn ledige kontorlokaler på Tjuvholmen

Kontorlokaler til leie i Vika

 Vika er et av Oslos mest sentrale næringsområder. Vika ligger mellom Aker Brygge, Ruseløkka, Kvadraturen og Akershusstranda. Vika blir også sett på som et meget dyrt og eksklusivt område å leie kontor i. Området er preget av tett bebyggelse med der de fleste bygninger huses av bedrifter.

Er du på utkikk etter et kontorlokale på Vika, Oslo? Trykk på linken under og uforsk listen over ledige kontorlokaler og kontorhoteller på Vika, Oslo.

 Finn ledige kontorlokaler på Vika

 

Søk etter kontorlokaler

MatchOffice er en portal som har samlet alle norske næringslokaler til leie både innenfor kontor, lager og butikklokaler.

Bestill informasjon om de næringslokaler du finner interessante og få etablert den første kontakten med utleieren. 

Finn kontorlokaler til leie:

Finn Kontorlokaler

Er du utleier?

Starte bedrift i Oslo

Vil du starte bedrift i Oslo? Her kan du finne informasjon og råd om hvordan du kommer igang. Trykk på linken under og utforsk mulighetene ved å etablere sin bedrift i Oslo regionen.

 Besøk Oslobusinessregion.no