5 Enkle tips til en Bedre og mer Effektiv Bedrift

21.07.2015 14:16

1. Send håndskrevne kort til kunder

Takk dem, inspirer dem og gi dem noen gratis "business ideas" eller tips. Dett vil gjøre at de verdsetter deg mer.

2. Skriv ned en bedriftsplan

Det kan være sånn at du allerede har en bedriftsplan men kanskje den kan trenge litt omjusteringer. Hvis du aldri har skrevet en bedriftsplan med penn og papir kan det være hensiktsmessig å gjøre det nå. På den måten kan du være sikker på at du får frem bedriftens styrker og svakheter og kan vokse heretter. 

3. Oppdatere hjemmesiden

Nå har du tid til å virkelig få gått i gjennom bedriftens hjemmeside. Alle disse merkelige fargene, knappene og lignende kan du endre for å opprette en ny og forbedret nettside. Dette vil sikkert tiltrekke seg flere kunder og skape mer verdi for selskapet.

4. Skriv ned 3 områder innenfor bedriften hvor du kan spare penger.

Tenk i gjennom og forsøk å finn tre områder der bedriften kan spare penger. Dette kan resultere i at mer penger blir investert i noe annet.

5. Organiser filene på din pc.

Stemmer det ikke at du har så mange filer på din datamaskin at du har problemer med å finne det du leter etter? Ta tiden og virkelig gå i gjennom filene på din pc. Organiser dem på en strukturert måte så du enkelt kan finne det du leter etter i fremtiden. Du kommer til å spare masse tid fremover !

Dette var fem tips til å effektivisere og forbedre din bedrift. Vil du lese mer? Følg linken nedenfor

byregina.com/what-to-do-when-business-is-slow/

 

 

 

 

Søk etter kontorlokaler

MatchOffice er en portal som har samlet alle norske næringslokaler til leie både innenfor kontor, lager og butikklokaler.

Bestill informasjon om de næringslokaler du finner interessante og få etablert den første kontakten med utleieren. 

Finn kontorlokaler til leie:

Finn Kontorlokaler

Er du utleier?

Starte bedrift i Oslo

Vil du starte bedrift i Oslo? Her kan du finne informasjon og råd om hvordan du kommer igang. Trykk på linken under og utforsk mulighetene ved å etablere sin bedrift i Oslo regionen.

 Besøk Oslobusinessregion.no